Aromaplastie

Aromaplastie is de befaamde signatuur Decleor behandeling. Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoeften van de huid. Het hart van deze tweeledig werkende multi gevoeligheids behandeling vormt het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden. Geuren en texturen komen samen om uitzonderlijke en essentiële voordelen te brengen.

Aromaplastie Essential – 90 min € 67,50

Een multi-actieve, 100% natuurlijke verzorgingsbehandeling. Deze hydraterende en oppeppende verzorging bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en de vitamines door de huid en geeft uw huid al na de eerste verzorging haar stralende en fluweelzachte aspect terug. Voor ieder huidtype.

Aromaplastie Nutrition – 90 min € 67,50

Een uiterst voedende verzorgingsbehandeling, speciaal aangepast voor de droge huid. Aroma Expert Nutrition hydrateert en voedt, hierdoor wordt het natuurlijke afweersysteem van de huid versterkt zodat vroegtijdige fijne lijntjes en rimpels, welke samenhangen met droogheid, verminderen.

Aromaplastie Purete – 90 min € 67,50

Een verzorgende behandeling speciaal aanbevolen voor de gecombineerde en vette huid. Soin Oxygènant zuivert de huid, herstelt de verloren glans en geeft de huid een zuiverder en schoner aanzien. Het helpt bij het oplossen en verwijderen van onvolkomenheden en herstelt de balans.

Aromaplastie Douceur – 90 min € 67,50

Een zacht werkende behandeling die de balans in de huid herstelt en rode plekjes en irritaties vermindert. Harmonie wordt aanbevolen voor de gevoelige en kwetsbare huid en brengt verlichting voor zelfs de meest geïrriteerde huid. Voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Inclusief gezichtsmassage.

Aromaplastie Prolagene – 90 min € 67,50

Anti-verouderende behandeling voor de rijpere huid vanaf 40 jaar die de huid verstevigt, weer laat glanzen en tevens een intensieve anti-rimpelwerking heeft. Na deze behandeling is de rijpe huid weer stralend en jeugdig. Inclusief gezichtsmassage.

Aromaplastie Orexcellence – 90 min € 67,50

Anti-verouderende behandeling voor de rijpere huid vanaf vijftig jaar die de huid volumiseert, verstevigt, weer laat glanzen en tevens een intensieve anti-rimpelwerking heeft. Na deze behandeling, die alle vormen van huidveroudering bestrijdt, heeft de rijpe huid weer volume, straalt en is jeugdig.