Make-up

Naast het reinigen en verbeteren van uw huid kunt u ook bij mij terecht voor make-up advies en arrangementen om make-up bij u aan te brengen. Make-up arrangementen zijn ideaal als u een gelegenheid heeft waarbij u een spectaculaire indruk wilt maken. Bij mij kunt u terecht voor allerlei soorten visagie van basic,  glamour of een party make-up. Alles is mogelijk.

Make-up advies € 40,00

Tijdens het aanbrengen van de make-up geef ik u tips welke kleuren het best bij u passen en hoe u de sterke kanten van u gezicht kunt accentueren en hoe u minder sterke punten kunt camoufleren.

Opmaken € 25,00

Aanbrengen van allerlei soorten visagie van basic, glamour of een party make-up. Make-up waar u de hele dag/avond plezier van heeft!

Bruidsmake-up

Op één van de belangrijkste dagen in u leven wilt u natuurlijk de hele dag stralen en er perfect uitzien. Maar vooral wil je je niet al teveel zorgen maken over je make-up. Daarom bied ik een bruidsarrangement voor u aan zodat u, met als resultaat, prachtig aangebracht bruidsmake-up op heeft te stralen op één van uw belangrijksten dagen.

Opmaken bruidsmake-up € 90,00

Op de mooiste dag van uw leven wilt u stralen en mooi zijn. Er is dan geen plaatst voor slecht aangebrachte make-up of verkeerde kleur matches. Door het inhuren van een visagiste worden deze problemen verholpen.Ongeveer één maand voor de trouwdag komt u langs in de salon en kiest u de make-up uit. De make-up wordt bij u aangebracht zodat u het resultaat kunt zien. Op de grote trouwdag breng ik de afgesproken make-up bij uw aan. Dit zal bij uw thuis plaats vinden.