Permanente make-up

Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde maar toch natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op ieder moment verzorgd uit wil zien. Permanente make-up is ideaal voor vrouwen met een druk leven, gezin of carrière bijvoorbeeld. Zelf ‘s morgens vroeg staat u verzorgd op. Na de behandeling weet u gewoon dat u altijd op uw permanente make-up kunt vertrouwen. Ook voor de wat oudere vrouw die eigenlijk niet meer zo veel zin heeft elke dag weer datzelfde ritueel te volbrengen is permanente make up zeer geschikt. Heeft u hooikoorts of zijn uw ogen allergisch voor gewone make-up? Heeft u een allergische huid? Dan is permanente make-up voor u een goed alternatief. Kortom, er is echt veel mogelijk en wat misschien veraf leek is ook voor u bereikbaar.

Voordat de pigmentatie begint wordt eerste de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op de ogen of wenkbrauwen getekend. Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij een tattoo is dat 10 x dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht.

Eye-liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller

Wenkbrauwen

In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de shadowmethode, waarmee u een natuurlijke uitstraling behoudt.

Resultaat

Het resultaat van beide pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi. U hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te werken.

Eye-liner onder + nabehandeling € 150,00
Eye-liner boven + nabehandeling € 150,00
Eye-liner onder + boven + nabehandeling € 250,00
Wenkbrauwen inschaduwen of hairstrokes + nabehandeling € 250,00
Opfrissen € 100,00

Een opfris behandeling is een bijwerking van uw permanente make-up na 1 tot 2 jaar. Soms iets eerder, dat hangt af van de kleur wat er gebruikt is. Voor de wenkbrauwen is meestal een bijwerking binnen 1 jaar – 1.5 jaar nodig.