Dermalogica

Bij de Dermalogica treatments wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Dermalogica. Elke behandeling begint met een Face Mapping huidanalyse waardoor de behandeling perfect afgestemd wordt op de conditie en behoefte van uw huid.

Ultra calming behandeling – 60 min € 60,00
Ultra calming behandeling – 90 min € 90,00

Kalmeert en herstelt de huid. Geschikt voor de gevoelige, rode of jeukend huid. Verminderingen van roodheid veroorzaakt door biochemische processen. Hersteld de barrière van de huid. Verminder direct roodheid en irritatie. Hydrateerd de huid.

Age Smart behandeling – 60 min € 60,00
Age Smart behandeling – 90 min € 90,00

Stimuleert en verstevigd de huid. Geschikt voor de vroegtijdige veroudering en vermoeide huid. Investeer in de toekomst van je huid. Geavanceerde exfoliatie voor een verbeterde huid textuur van het verhelderen van de huid. Actieve producten om de huid te verstevigen om de huid te voeden en te vernieuwen.

Medibac behandeling – 60 min € 60,00
Medibac behandeling – 90 min € 90,00

Voor de volwassen acnehuid. De behandeling gaat de strijd aan met acne, verstoppingen en ontstekingen. Zuiverend en herstellend. Medibac bevat de Medibac Cleaning professionele formules. Absorbeert overtolig talg. Draagt bij aan het sneller oplossen van verstoppingen en versnelt het herstellen van ontstekingen. Verminderd roodheid en irritatie.

Breakout cleaning behandeling t/m 21 jaar – 30 min € 30,00

Behandeling voor pubers en jongvolwassen. De behandeling gaat de strijd aan met acne, verstoppingen en ontstekingen. Zuiverend en herstellend.

banner_notloggedin