Dermalogica

Bij de Dermalogica treatments wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Dermalogica. Elke behandeling begint met een Face Mapping huidanalyse waardoor de behandeling perfect afgestemd wordt op de conditie en behoefte van de huid.

Ultra calming behandeling – 60 min € 60,00
Ultra calming behandeling – 90 min € 90,00

Kalmeert en herstelt de huid. Geschikt voor de gevoelige, rode of jeukend huid. Vermindering van roodheid veroorzaakt door biochemische processen. Herstelt de barrière van de huid. Vermindert direct roodheid en irritatie. Hydrateert de huid.

Age Smart behandeling – 60 min € 60,00
Age Smart behandeling – 90 min € 90,00

Stimuleert en verstevigt de huid. Geschikt om vroegtijdige veroudering en een vermoeide huid te voorkomen. Investeer in de toekomst van je huid. Geavanceerde exfoliatie voor een verbeterde huid textuur van het verhelderen van de huid. Actieve producten om de huid te verstevigen, te voeden en te vernieuwen.

Medibac behandeling – 60 min € 60,00
Medibac behandeling – 90 min € 90,00

Voor de volwassen door acné aangedane huid. De behandeling gaat de strijd aan met acné, verstoppingen en ontstekingen. Zuiverend en herstellend. Medibac bevat de professione Medibac Cleaning formule. Absorbeert overtollig talg. Draagt bij aan het sneller oplossen van verstoppingen en versnelt tevens het herstel van ontstekingen. Vermindert roodheid en irritatie.

Breakout cleaning behandeling t/m 21 jaar – 30 min € 30,00

Behandeling voor pubers en jongvolwassenen. De behandeling gaat de strijd aan met acné, verstoppingen en ontstekingen. Zuiverend en herstellend.

banner_notloggedin