Injectables

Dokter André h315Met injectables vervagen of verdwijnen zowel de zeer fijne lijntjes als de diepe rimpels in de huid en ingevallen contouren worden hiermee hersteld.

De injectables zijn te verdelen in grofweg 2 groepen

1 – Botox® of daarmee vergelijkbare stoffen afgeleid van BOtuline TOXine A welke door injectie in de spiertjes (waardoor de rimpels zijn ontstaan) zorgen voor vermindering van de rimpeltjes.

2 – Fillers die door de arts geïnjecteerd worden onder of dichtbij de rimpel of plooi en zo als het ware de rimpel uitdeuken of glad strijken.

Dokter André zal deze behandelingen gaan uitvoeren. Hij is een zeer professionele en ervaren arts die ontzettend veel plezier heeft in zijn werk en dat ook uitstraalt. Dokter André is op afspraak in de salon. Wilt u een afspraak maken of meer informatie, neem dan contact op via de contactpagina of bel 06 51345088.

In de onderstaande foto’s is het resultaat te zien van voor en na de behandeling.

Neuslipplooi-voor-behandeling1Neuslipplooi-na-behandeling

 

 

 

 

Een rimpelbehandeling of facelift door middel van een filler is duurzaam maar niet permanent. Hoe lang een behandeling zijn resultaat behoudt is individueel en is afhankelijk van veel factoren, zoals leeftijd, huidconditie, levensstijl en spieractiviteit. Ook de injectie techniek speelt een rol. De ervaring leert dat een filler soms een jaar of langer effect behoudt bij een rimpelbehandeling of facelift. Samen met jouw arts maak je een plan voor behoud van resultaat. De meeste cliënten kiezen 9 tot 18 maanden na de eerste behandeling voor een vervolgbehandeling.

Botox Per zône vanaf € 140,00

De prijs voor botox wordt berekent per zône. Het gebied waar de fronsrimpel zit (de rimpel of rimpels tussen de ogen in het verlengde van de neus) is 1 zône. De rimpels van het voorhoofd is 1 zône. De rimpels aan weerszijden van de ogen, die vanuit de buitenhoeken van de ogen uitwaaieren is 1 zône (Rechts en Links samen 1 zône).

Fillers Vanaf € 370,00