LOOkX

https://lh3.ggpht.com/-5nEz3PGv9HA/UIAsSivgIRI/AAAAAAAACXo/keUaKsM715o/s400/LOOkXmakeup_60%25_ZW_MED.jpgAls make-up merk gebruikt Beautycase LOOkX.

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX is a ‘way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. LOOkX is een make-uplijn die biedt wat vrouwen zoeken: mooie, fijne en gestructureerde make-up, die gemakkelijk is aan te brengen en de hele dag perfect blijft zitten.

LOOkX stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten uit het beste biotechnologische laboratorium van Europa. En de producten worden geproduceerd met de wettelijk hoogst toegestane actieve percentages. Geen enkel product is verdund of opgevuld met vulmiddelen – iets wat maar al te vaak voorkomt in cosmetica. Bovendien zijn de formules dierproefvrij en hypoallergeen.

De collectie van LOOkX is luxueus en overzichtelijk, de producten zijn snel en gemakkelijk in gebruik en bieden een professioneel resultaat. LOOkX biedt ieder seizoen een nieuwe make-upcollectie aan.

makeupgroep1