Peelings

Prachtige peeling met opzienbarend resultaat. Werkstoffen worden dieper in de huid getransporteerd, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. Dit gebeurt door herhaaldelijke oppervlakkige resurfacings behandelingen. Ze hebben een laag risico en bieden meerdere voordelen zoals huidvernieuwing, anti-aging en oplossen van huidproblemen. De behandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor huidspecialisten die de meest doeltreffende behandelingen willen uitvoeren, met het motto huidvernieuwend van buiten, probleemoplossend van binnen.

Time-Peel € 45,00

Deze peeling heeft een anti-verouderende werking. De peeling zorgt ervoor dat rimples worden gladgestreken en de huid zijn stevigheid herwint. De peeling trekt tot diep in de huid en de stimuleert de cel vernieuwing, de huid zal stralen met herwonnen jeugdigheid. Gebaseerd op de Filorga producten.

Bright-Peel € 45,00

Deze peeling heeft anti-verouderende en verhelderende werking. Ongewenste verkleuringen worden aanzienlijk verminderd en hyperpigmentatie bestreden. De huid zal er weer jonger en egaler uitzien en stralen met een mooie natuurlijke glans. Gebaseerd op de Filorga producten.

Light-Peel € 45,00

Deze peeling zorgt ervoor dat de huid de natuurlijke glans herwint. Het verfijnd de poriën en bestrijd expressierimpels. De peeling heeft een zuiverende werking en is daarom uitermate geschikt voor een oneffen huid of voor de huid met acnevorming. De huid herwint zijn egale teint en straalt met een sublieme glans. Gebaseerd op de Filorga producten.

 

Pro Power Peel
€ 75,00

Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. De Pro Power Peel behandelt huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Pro Power Peel bestaat uit verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Gebaseerd op de Dermalogica producten.