Peelings

Prachtige peeling met opzienbarend resultaat. De werkzame stoffen worden dieper in de huid getransporteerd, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. Dit gebeurt door herhaaldelijke oppervlakkige resurfacings behandelingen. Ze hebben een laag risico en bieden meerdere voordelen, zoals huidvernieuwing, anti-aging en het oplossen van huidproblemen.

Time-Peel € 45,00

Deze peeling heeft een anti-verouderende werking. De peeling zorgt ervoor dat rimpels worden gladgestreken en de huid zijn stevigheid herwint. De peeling trekt tot diep in de huid en stimuleert de cel vernieuwing, de huid straalt weer als nieuw. Gebaseerd op de Filorga producten.

Bright-Peel € 45,00

Deze peeling heeft een anti-verouderende en verhelderende werking. Ongewenste verkleuringen worden aanzienlijk verminderd en hyperpigmentatie (vlekke) bestreden. De huid zal er weer jonger en egaler uitzien en stralen met een mooie natuurlijke glans. Gebaseerd op de Filorga producten.

Light-Peel € 45,00

Deze peeling zorgt ervoor dat de huid de natuurlijke glans herwint. Het verfijnt de poriën en bestrijdt rimpels. De peeling heeft een zuiverende werking en is daarom uitermate geschikt voor een oneffen huid of voor de acné huid. De huid herwint zijn egale teint en straalt met een sublieme glans. Gebaseerd op de Filorga producten.

Pro Power Peel
€ 75,00

Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidproblemen, variërend van huidveroudering tot hyperpigmentatie. Het verbetert de huidtextuur en hydrateert. De Pro Power Peel behandelt huidveroudering, fijne lijntjes en zorgt voor een egale huidskleur. Pro Power Peel bestaat uit meerdere formules met verschillende, natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Gebaseerd op de Dermalogica producten.